Information

Sharon Ross

Vokseriet

Er der noget du undrer over?

Måske finder du dit svar her.

Information i.f.m. voksbehandlinger:

 

Både mænd og kvinder over 18 år er velkomne til at få min voksbehandling. Er du yngre, skal jeg have en forælders godkendelse.

 

Jeg laver IKKE brasiliansk intimvoks på mænd, og heller ikke på kvinder, der lider af kønssygdom eller har menstruation. ( Heller ikke med Tampax)

 

For at opnå et perfekt resultat, skal du dagen før en voksbehandling, eksfoliere/ skrubbe huden på det eller de områder der skal behandles. Dette fjerner døde hudceller, så også indgroede hår bliver fjernet. Hårene må ikke være kortere end 0,5-1 cm, da de ellers er svære at få til at "tage" fat i voksen. Jeg for- og efterbehandler huden med produkter fra både Perron Rigot og Thalgo, som naturligtvis er med i prisen.

 

Stamkort:

 

Som fast kunde ved Vokseriet får du et stamkort, så hver 11. voksbehandling er helt gratis. Gælder kun på den samme behandling eller hvor prisen bliver den samme.

 

Generel information omkring afbudspolitik:

 

Du bedes kontakte mig senest 24 timer før din behandling per sms, e-mail eller telefon, hvis du bliver forhindret. Afbud senere eller udeblivelse bliver faktureret det fulde beløb, da jeg formentlig har sagt nej til en anden kunde. Ved akut sygdom er politikken selvfølgelig anderledes.

 

Betalingsmetoder og parkering:

 

Betaling via Mobilpay eller kontant betaling.

 

Parkering er gratis under din behandling udenfor Vindegades fodklinik- husk blot at spørge efter en p-seddel når du ankommer. Der er også 2 timers gratis parkering på Føtex´parkeringsplads- husk blot at stille din p-skive.

 

Der er gratis kaffe og te, mens du venter på behandling.

Her finder du Vokseriet

 
 
 

Vokseriet v/ Sharon Ross

 

Adresse:

Vindegade 93 A

v/ Vindegade´s fodklinik for fodterapi

5000 Odense C

 

Mail til kontakt@vokseriet.dk

 

Ring til 5370 9363

 

Åbent efter aftale via booking eller telefon.